Uw boekhouding geregeld voor een vooraf bepaalde vaste prijs!

Bij Administratiekantoor Weert.com kunt u ervoor kiezen uw boekhouding voor een vaste prijs te laten verzorgen. Samen met u kijken we naar de voor u meest geschikte oplossing.

Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat. Je kunt je hele administratie aan ons uitbesteden of alleen het deel dat        
jij nodig vindt. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste administratie- en belastingoplossingen:

Compleet all-in pakket


Ontzorg mijJe wilt totaal ontzorgd worden? Wij voeren je administratie, wij doen de aangiftes btw, wij stellen de jaarcijfers op verzorgen de aangifte inkomstenbelasting en indien nodig salarisadministratie, publicatiebalans en aangifte vennootschapsbelasting. Kortom alle voorkomende werkzaamheden. Je hoeft alleen nog maar te doen waar jij goed in bent: ondernemen. Dit all-in pakket is al beschikbaar voor een tarief van € 150,- per maand afhankelijk van de omvang van de administratie van het bedrijf.

Wil je weten wat wij exact kunnen betekenen voor je en voor welk tarief wij jouw totale administratie en belastingzaken uit handen kunnen nemen? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Contact →

Doe het zelf pakket


Doe het zelfJe zorgt zelf voor het indienen van de aangiftes btw, maar je wilt eens per jaar het opstellen van de jaarcijfers en de belastingaangifte inclusief alle benodigde adviezen aan een expert uitbesteden? Dat kan! Dit doe het zelf pakket is al beschikbaar voor een tarief van € 99,- per maand. Neem nu contact op met ons voor een gratis adviesgesprek!

Contact →

Maatwerk


MaatwerkVoor alle smaken daartussenin. Elke onderneming en elke ondernemer is anders. Daarom is het bij ons mogelijk uw dienstenpakket op maat samen te stellen. Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek om jouw ideale pakket samen te stellen!

Contact →

Salarisadministratie


SalarisadministratieUw volledige salarisadministratie voeren wij voor u uit tegen vaste scherpe tarieven. U betaalt een vast bedrag per loonstrook. Duidelijkheid vooraf zonder verrassingen achteraf!. Nieuwsgierig naar die tarieven? Neem dan nu contact met ons op.

Contact →