Wij zijn 2 gewone Weerter jongens met een no-nonsense mentaliteit en doen ons niet anders voor dan we zijn. Op die manier runnen we ook ons administratiekantoor. Persoonlijk contact is bij ons het allerbelangrijkste, samen met het geven van vertrouwen. Bij ons ziet u geen maatpak of stropdas en wij ervaren dat onze klanten dat ook prettig vinden. Een klant moet ons alles kunnen vragen en zeker geen drempel ervaren.
We houden van een grapje en hebben veel plezier in ons werk. Boekhouders saai? Niet bij ons!

FredyFredy van de Werken

Met het diploma van de HEAO bedrijfseconomie op zak heb ik administratieve ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Vervolgens ben ik de accountancy ingerold. Naast het werk heb ik met succes de accountancy opleiding en opleiding fiscaal adviseur voltooid. Bij mijn laatste werkgever was ik als kantoormanager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het accountantskantoor van a tot z.

In 2012 ben ik als interim financieel manager gestart.

 

HaroldHarold van Goor

Na mijn opleiding aan de MEAO heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren. Ik heb daarbij alle facetten van het vak gezien en geleerd. Naast mijn werk heb ik diverse SPD certificaten en de titel Fiscaal Adviseur behaald.

In 2012 heb ik Administratiekantoor Jos Smolenaers overgenomen.

 

Met ingang van 2014 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij samen verder gegaan als

ADMINISTRATIEKANTOOR WEERT.COM

No-nonsense | Persoonlijk contact | Betaalbaar | Klein team | Full service | Gewoon goed